• Mooi weer garantie Mooi weer garantie
  • Schoon, nieuw en onbeschadigd Schoon, nieuw en onbeschadigd
  • Kwaliteit en veiligheid Kwaliteit en veiligheid
  • Volledig ontzorgd van A-Z Volledig ontzorgd van A-Z

Stroomhaspel 25 meter

3,49

1 dag 

Incl. BTW

2,88

1 dag

excl. BTW

Stroomhaspel 25 meter
>
  • Stroomhaspel 25 meter
<

Producteigenschappen

Stroom
2500 watt

Omschrijving

Stroomhaspel 25 meter huren

Huur eenvoudig deze haspel van 25 meter bij je gehuurde materialen. Maximaal 2500 watt.

Hoeveel stroomhaspels heb ik nodig bij de attractie?

Dit ligt aan het stroomverbruik en de attracties of apparaten waar u deze voor wilt gebruiken. Bij elke attractie staat het wattage vermeld. Elke blower/blazer gebruikt 1100 watt stroom. Wanneer er dus 3300 watt staat vermeld, heeft de attractie 3 blazers. Er zijn hiervoor dus 3 haspels of kabels nodig.

We hebben voor het gemak dit per attractie vermeld. Dit staat bij de eigenschappen.

Het aantal meter dat nodig is van de stroomkabel kunnen we niet zelf inschatten. Ruim genomen is een normale stap 1 meter. Loop dus de afstand van de kabel tot het achterste punt waar de attractie moet komen te staan. Mocht de blazer dan aan de achterkant van de attractie staan dan is de stroomhaspel niet te kort.

Groot evenement of sportdag?

Een evenement organiseren met veel attracties zoals een sportdag? Geen idee welke stroombehoefte er nodig is? Is er een aggregaat nodig? Geen probleem hier willen we je graag bij helpen! Neem hiervoor even contact op.

We hebben voor grote sportevenementen een aggregaat in de verhuur van 63 KVA. We kunnen hiermee al onze attracties opblazen op bijvoorbeeld recreatieparken of in een weiland. 

Focus op ontzorgen

Wij voeren ons werk zodanig uit zodat u zich op uw eigen taken en/of gasten kunt concentreren. We hebben meestal alleen een stroompunt nodig bij de attractie. Wij regelen het verder. Geen zorgen! Wij ontzorgen!

Kwaliteit

We werken alleen met gekeurde en kwalitatief goede producten. Verouderde materialen worden tijdig vervangen. Het controleren van onze materialen na verhuur is dan ook vanzelfsprekend.

Bezorgen

We brengen alle springkussens en grote attracties zelf, bouwen het op en breken het weer af. Daarbij laten we alles netjes achter.

Alle springkussens en attracties worden geleverd. Uitzondering hierop zijn alle spellen, opblaasfiguren en sport en spel artikelen. Deze mogen opgehaald worden. Maar deze kunnen we natuurlijk ook bezorgen. De keuze hiervoor maak je in de winkelwagen.

Binnen 10 km bezorgen we gratis onze luchtkussens. Daarbuiten rekenen we een bezorgtarief per kilometer. Dit wordt automatisch berekend bij het afronden van de bestelling.

Extra Productopties

4,95

1 dag

Incl. BTW

4,09

1 dag

excl. BTW

Haspel 40 meter Geschikt voor attracties en springkussens