• icon-cloud.svg Mooi weer garantie
  • icon-schoon.svg Schoon, nieuw en onbeschadigd
  • icon-kwaliteit.svg Kwaliteit en veiligheid
  • icon-transport.svg Volledig ontzorgd van A-Z

Over Bonanza

Bonanza verhuur is een verhuurbedrijf in attracties, lasergame en entertainment. Wij maken plezier!


Ons bedrijf staat voor service en kwaliteit. Wij ontzorgen. U huurt en wij zorgen dat één en ander op tijd in uw tuin of op uw terrein kant en klaar staat. Het enige wat u moet doen is de stekker in het stopcontact doen en zelfs dat doen wij graag voor u.


Van het huren van één spelletje tot een op maat gemaakt en compleet verzorgd programma dat geheel bij u en uw gezelschap past. Naast praattafelfietsverhuur zijn entertainment, laserschieten, het spectaculaire bounce-off springkussen of een Survival-parcours, met of zonder begeleiding enkele van de activiteiten die wij kunnen aanbieden.


Sportief, actief, gezellig of culinair zijn enkele trefwoorden die deel uit kunnen maken van uw volledig verzorgde uitstapje: de sportiviteiten zijn prima te combineren met een hapje en een drankje, van eenvoudige broodmaaltijd tot uitgebreid culinair feestmaal en/of feestavond.


 openings-en-afhaaltijden

Alleen op afspraak kunt u ons bezoeken.


Telefonisch zijn wij in principe elke dag (ook in het weekend) te bereiken van ca. 9.00 uur tot 19.00 uur.

Telefoon: 0541-354754 of 06-13822898


Levering

De tijd die u heeft gekozen bij bezorging:

N.B. Houd er rekening mee dat de bezorger vaak eerder is dan bovengenoemde bezorgtijd i.v.m. opzetten van attracties. Mocht de tijd die u gekozen heeft niet in de planning passen dan nemen wij contact met u op. Springkussens en attracties bouwen we op, spellen dienen zelf opgezet te worden en nemen we als service gratis mee. (natuurlijk kan een collega bij levering u een handje helpen, mocht het niet lukken)


Het ophalen van materialen:

U kunt de materialen op de geboekte tijden afhalen. Deze staan klaar in de afhaalruimte. 1 á 2 dagen voorafgaand aan de afhaaldatum ontvangt u een mail met het nummer van de ruimte en de code van het cijferslot.


Het retour brengen van materialen:

U dient de materialen voor de eindtijd weer retour te plaatsen. Deze kunt u wederom in de afhaalruimte / retourruimte plaatsen. De nog verschuldigde borg ontvangt u naderhand weer retour op de rekening.Afhaaltijden en openingstijden

Alleen op afspraak kunt u ons bezoeken.


Telefonisch zijn wij in principe elke dag (ook in het weekend) te bereiken van ca. 9.00 uur tot 19.00 uur.


Telefoon:

0541-354754

06-13822898 (Alfons)

06-57044537 (Rick)Gegevens:

Grensweg 5

7591 NG Denekamp (Noord Deurningen)

KVK: 93773250

BTWID: NL866522864B01


 Mooi weer garantie

Voor alle springkussens* geldt de "mooi-weer-garantie".


Dit houdt in dat u GRATIS, de boeking kunt annuleren bij storm, maar ook bij een weersverwachting van een hele dag regen of buien. 


U dient de boeking op de dag zelf, telefonisch te annuleren op 06-13822898 ruim 3 uur voordat het springkussen bij u wordt gebracht. Als er te laat wordt afgebeld, brengen wij u 75% van het orderbedrag in rekening.


*De mooi weer garantie geldt uitsluitend voor springkussens. Deze garantie geldt niet voor stormbanen en andere attracties!


Volledig ontzorgd van A-Z

We brengen alles zelf, bouwen het op, breken het weer af en nemen alles mee . Daarbij laten we alles netjes achter. Alle springkussens en attracties worden geleverd.


Uitzondering hierop zijn alle spellen en afhaalmaterialen. Deze dienen afgehaald te worden en retour te worden gebracht. Wanneer u een springkussen of attractie huurt met een aantal afhaalspellen, nemen we als service de spelletjes voor u mee. Binnen een straal van 10 kilometer van Denekamp (7591) bezorgen wij gratis. Daarbuiten wordt een kilometervergoeding in rekening gebracht.