• Mooi weer garantie Mooi weer garantie
  • Schoon, nieuw en onbeschadigd Schoon, nieuw en onbeschadigd
  • Kwaliteit en veiligheid Kwaliteit en veiligheid
  • Volledig ontzorgd van A-Z Volledig ontzorgd van A-Z

Over Bonanza


Bonanza verhuur is een verhuurbedrijf in attracties, lasergame en entertainment. Wij maken plezier!


Ons bedrijf staat voor service en kwaliteit. Wij ontzorgen. U huurt en wij zorgen dat één en ander op tijd in uw tuin of op uw terrein kant en klaar staat. Het enige wat u moet doen is de stekker in het stopcontact doen en zelfs dat doen wij graag voor u.


Van het huren van één spelletje tot een op maat gemaakt en compleet verzorgd programma dat geheel bij u en uw gezelschap past. Naast praattafelfietsverhuur zijn entertainment, laserschieten, het spectaculaire bounce-off springkussen of een Survival-parcours, met of zonder begeleiding enkele van de activiteiten die wij kunnen aanbieden.


Sportief, actief, gezellig of culinair zijn enkele trefwoorden die deel uit kunnen maken van uw volledig verzorgde uitstapje: de sportiviteiten zijn prima te combineren met een hapje en een drankje, van eenvoudige broodmaaltijd tot uitgebreid culinair feestmaal en/of feestavond.


 openings-en-afhaaltijden

Alleen op afspraak kunt u ons bezoeken.


Telefonisch zijn wij in principe elke dag (ook in het weekend) te bereiken van ca. 9.00 uur tot 19.00 uur.

Telefoon: 0541-354754 of 06-13822898


Het ophalen van materialen:

Soms kunnen materialen eerder opgehaald worden. Dit kunnen we pas circa 3 dagen van tevoren zeggen. Veel boekingen vinden nog last minute plaats. Wanneer de spellen niet verhuurd zijn kunt u kosteloos de spellen een dag eerder ophalen.


Op zaterdag gehuurd:

Afhalen: 10.00 - 11.00 uur

Retour: Volgende dag tussen 9.00 en 10.00 uur.

Retour brengen is ook zaterdag mogelijk naar eigen wens.


Op zondag gehuurd: 

Afhalen: 10.00 - 11.00 uur

Retour: Volgende dag gelieve tussen 17.00 en 19.00.

De gehuurde materialen moeten voor maandag 19.00 uur retour zijn. Retour brengen is ook zondag mogelijk naar eigen wens.


Maandag t/m vrijdag ophalen:

De materialen kunnen ALLEEN op afspraak worden opgehaald en retour gebracht worden.


Gegevens:

Grensweg 5

7591 NG Denekamp (Noord Deurningen)

KVK: 08121169

BTWID: NL001479838B19


 Mooi weer garantie

Voor alle springkussens* geldt de "mooi-weer-garantie".


Dit houdt in dat u GRATIS, de boeking kunt annuleren bij storm, maar ook bij een weersverwachting van een hele dag regen of buien. 


U dient de boeking op de dag zelf, telefonisch te annuleren op 06-13822898 ruim 3 uur voordat het springkussen bij u wordt gebracht. Als er te laat wordt afgebeld, brengen wij u 75% van het orderbedrag in rekening.


*De mooi weer garantie geldt uitsluitend voor springkussens. Deze garantie geldt niet voor stormbanen en andere attracties!


Volledig ontzorgd van A-Z

We brengen alles zelf, bouwen het op, breken het weer af en nemen alles mee . Daarbij laten we alles netjes achter. Alle springkussens en attracties worden geleverd.


Uitzondering hierop zijn alle spellen en afhaalmaterialen. Deze dienen afgehaald te worden en retour te worden gebracht. Wanneer u een springkussen of attractie huurt met een aantal afhaalspellen, nemen we als service de spelletjes voor u mee. Binnen een straal van 10 kilometer van Denekamp (7591) bezorgen wij gratis. Daarbuiten wordt een kilometervergoeding in rekening gebracht.