• Mooi weer garantie Mooi weer garantie
  • Schoon, nieuw en onbeschadigd Schoon, nieuw en onbeschadigd
  • Kwaliteit en veiligheid Kwaliteit en veiligheid
  • Volledig ontzorgd van A-Z Volledig ontzorgd van A-Z

Onze PartnersWilt u erop uit met een E-chopper, E-Puch een scooter of juist een legertruck uitje? Dit kunt u allemaal bij Twentetoer! Diverse vervoersmiddelen die u hier kunt huren voor een leuke activiteit. Bekijk de website van Twentetoer voor meer informatie: www.twentetoer.nl

Klik op de afbeelding om naar de website te gaan.


Landgoed ’t Borghuis is gelegen in de bossen vlakbij het toeristische Losser en De Lutte. Op wandel- en fietsafstand vindt u hier het prachtige landschap waar Twente zo bekend om staat. Zandverstuivingen, dennenbossen, het Dinkeldal, alles vindt u in de naaste omgeving. Rust en natuur zijn twee belangrijke ingrediënten die wij u kunnen bieden.


Dat de rust staat voor saaiheid kunnen wij niet zeggen. Integendeel zelfs, Losser ontwikkelt zich steeds verder als een toeristische gemeente waar een scala van activiteiten in de zomermaanden wordt aangeboden. Vakantiegasten die van terrasjes houden komen zeker aan hun trekken. In De Lutte en Oldenzaal zijn gezellige pleinen.


Op het terrein staan 4x 8 persoons vakantiehuizen, familieboerderij tot 14 personen en 2 luxe groepsaccommodaties, waarvan één accommodatie is aangepast voor zorggroepen. 


Accommodatie De Vuursteen voor 8-43 personen, en in 2012 een nieuw gebouwde accommodatie Accommodatie De Sterre ook voor 8-43 personen, deze is tevens geschikt voor zorggroepen.


Alle huizen zijn geclassificeerd met 4 of 5 sterren.

Klik hier of op de afbeelding om naar de website te gaan.
Klik hier voor meer activiteiten in overijssel!Wilt u ook een partner worden? Stuur dan een mail naar info@bonanza-verhuur.nl