• Mooi weer garantie Mooi weer garantie
  • Schoon, nieuw en onbeschadigd Schoon, nieuw en onbeschadigd
  • Kwaliteit en veiligheid Kwaliteit en veiligheid
  • Volledig ontzorgd van A-Z Volledig ontzorgd van A-Z

Abraham huren

Abraham huren

Een divers aanbod van verschillende Abraham poppen. Alle mannen vinden het niet allemaal leuk om abraham te zien. Maar het is altijd leuk om een Abraham te verrassen met een opblaasbare abraham in de tuin! 


Abraham pop huren

Opblaasbare abraham poppen en allerlei andere feestartikelen voor uw feest! Bekijk hieronder het diverse assortiment. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan even contact op!

Abraham pop huren voor 3 dagen

Extra dag is natuurlijk bij te boeken!

Abraham poppen huurt u voor 3 dagen.

Op dag 1 haalt u tussen 18.00 en 19.00 uur de abraham pop op.

Op de laatste dag brengt u tussen 17.00 en 18.00 uur de pop terug. 


Borg voor de abraham pop

De borg voor Abraham poppen bedraagt € 50,00

De huur + borg dient bij afhalen te worden betaald. 


Het vervoeren van een abraham pop

We krijgen geregeld de vraag: "hoe vervoer ik een abraham pop?" Deze vraag is eigenlijk heel makkelijk. De Abraham poppen passen makkelijk in elke auto! Als de lucht uit de pop is zijn het maar kleine pakketjes om te vervoeren. 


Het opzetten van opblaasbare abraham

Het opzetten is heel eenvoudig. Let altijd op of er genoeg ruimte beschikbaar is, let ook op de hoogte! Doe de slang aan de ventilator en zet deze aan. Soms moeten de lucht gaten waar de lucht uit kan nog dicht gedaan worden door middel van een rits. Benodigde stroom is 220 volt. Zet de pop vast met de meegeleverde ankers en het is klaar! De abraham pop staat! 


Het versturen van een opblaasbare abraham

DE MEESTE ABRAHAM POPPEN KUNNEN THUIS WORDEN BEZORGT DOOR EEN KOERIERSDIENST! Dit staat vermeld bij de pop en deze keuze kan worden gemaakt in de winkelwagen.


HET VERSTUREN VAN EEN ABRAHAM POP: We versturen het opblaasfiguur inclusief retoursticker en duidelijke gebruiksaanwijzing. Meestal krijgt u het opblaasfiguur 1 dag eerder geleverd om zo problemen bij de koeriersdienst te voorkomen.


Retour sturen & borg van de abraham pop: Het opblaasfiguur kan na de huurperiode retour worden gestuurd bij een afgifte locatie en hiervoor hoeft niks betaald te worden. We storten de borg retour wanneer we de pop retour hebben ontvangen. Normaliter binnen 2 werkdagen.


Hoe gaat het huren van een opblaasbare abraham pop in zijn werk?

Eenvoudig huren in 4 stappen:

  1. Boek online het opblaasfiguur en maak een keuze of u het ophaalt of dat u deze thuis wilt ontvangen per koeriersdienst.
  2. Betaal het opblaasfiguur eenvoudig en veilig online.
  3. De pop kunt u ophalen of wordt op de gewenste datum thuis geleverd. (vaak wordt het opblaasfiguur al een dag eerder thuis geleverd).
  4. Na het gebruik kan de pop weer ingeleverd worden bij de koeriersdienst (met het retourlabel) of het opblaasfiguur kan weer worden ingeleverd aan de Grensweg tijdens de retourtijden. 

Wanneer huur je een opblaasbare abraham pop?

Een 50 jarige? een geboorte, abraham, sara of een rijbewijs? Vader / moederdag? Het is allemaal mogelijk. De leukste en gekste creaties in de tuin om een jarige of juist een feestje te vieren. Erg leuk om de jarige of de gasten mee te verassen!
  • Abraham huren
  • Sara huren
  • Opblaasfiguren