• Mooi weer garantie Mooi weer garantie
  • Schoon, nieuw en onbeschadigd Schoon, nieuw en onbeschadigd
  • Kwaliteit en veiligheid Kwaliteit en veiligheid
  • Volledig ontzorgd van A-Z Volledig ontzorgd van A-Z

Ooievaar op raam te plakken

Aantal:

7 dagen 15,00

Incl. BTW

7 dagen 12,40

Excl. BTW

In Winkelwagen
Ooievaar op raam te plakken
>
  • Ooievaar op raam te plakken
<

Producteigenschappen

Te versturen per post
Ja
Borg
50
Prijs per
7 dagen
Vervoer
Past in elke auto!

Omschrijving

Ooievaar op raam te plakken huren

Omdat de mensen een steeds gekkere aandachtstrekker voor een geboorte willen hebben dan dat wat men gewend is, hebben wij unieke Poppen in de verhuur.

Makkelijk te bevestigen door middel van zuignapjes. De poten en het achterlijf worden aan de buitenkant van het raam bevestigd. De kop aan de binnenkant van het raam. Zo lijkt het net alsof de ooievaar uw raam is binnengevlogen. De spanwijdte is 130 cm. De ooievaar is gemaakt van watervaste vilt, een eventuele regenbui is dus geen probleem. De ooievaar kan ook prima op smallere ramen geplaatst worden

 

Het ophalen van materialen: 

OPHALEN VAN OPBLAASFIGUREN:

Ophalen op DAG 1 tussen 18.00 en 19.00 uur

Retour op de laatste dag van huur tussen 17.00 en 18.00 uur. 

In overleg kan het ophalen en retour brengen op andere tijden. Hiervoor graag de dag van ophalen of 1 dag van tevoren bellen!

 

Opblaasfiguur versturen

HET VERSTUREN VAN EEN OPBLAASFIGUUR:

We versturen het opblaasfiguur inclusief retoursticker en duidelijke gebruiksaanwijzing. Meestal krijgt u het opblaasfiguur 1 dag eerder geleverd om zo problemen bij de koeriersdienst te voorkomen.

Retour sturen & borg:
Het opblaasfiguur kan na de huurperiode retour worden gestuurd bij een afgifte locatie en hiervoor hoeft niks betaald te worden. We storten de borg retour wanneer we de pop retour hebben ontvangen. Normaliter binnen 2 werkdagen.

 

Wat is belangrijk om te weten bij het huren van een opblaasfiguur?

Het is heel eenvoudig een opblaasfiguur te huren. Het enige waar rekening mee gehouden moet worden is de grootte / hoogte en dat er stroom aanwezig is. Normale stroom is voldoende.  

Hoe gaat het huren van een opblaasfiguur in zijn werk?

Eenvoudig huren in 4 stappen:

- Boek online het opblaasfiguur en maak een keuze of u het ophaalt of dat u deze thuis wilt ontvangen per koeriersdienst.

- Betaal het opblaasfiguur eenvoudig en veilig online.

- De pop kunt u ophalen of wordt op de gewenste datum thuis geleverd. (vaak wordt het opblaasfiguur al een dag eerder thuis geleverd). 

- Na het gebruik kan de pop weer ingeleverd worden bij de koeriersdienst (met het retourlabel) of het opblaasfiguur kan weer worden ingeleverd aan de Grensweg tijdens de retourtijden. 

Wanneer huur je een opblaasfiguur?

Een 50 jarige? een geboorte, abraham, sara of een rijbewijs? Vader / moederdag? Het is allemaal mogelijk. De leukste en gekste creaties in de tuin om een jarige of juist een feestje te vieren. Erg leuk om de jarige of de gasten mee te verassen!

Openingstijden

Alleen op afspraak kunt u ons bezoeken.

Telefonisch zijn wij in principe elke dag (ook in het weekend) te bereiken van ca. 9.00 uur tot 19.00 uur.

Telefoon: 0541-354754 of 06-13822898

Kwaliteit

We werken alleen met gekeurde en kwalitatief goede producten. Verouderde materialen worden tijdig vervangen. Het controleren van onze materialen na verhuur is dan ook vanzelfsprekend.