• Mooi weer garantie Mooi weer garantie
  • Schoon, nieuw en onbeschadigd Schoon, nieuw en onbeschadigd
  • Kwaliteit en veiligheid Kwaliteit en veiligheid
  • Volledig ontzorgd van A-Z Volledig ontzorgd van A-Z

Lasergame set huren

23 uur 120,00

Incl. BTW

23 uur 99,17

Excl. BTW

Lasergame set huren (12 geweren)
>
  • Lasergame set huren (12 geweren)
<

Producteigenschappen

LET OP!
Vanaf 7+ jaar

Omschrijving

Lasergame set huren (12 geweren)

Een kinderfeestje, familiedag of juist een activiteit nodig op locatie? Dat kan eenvoudig met deze set lasergame geweren! Deze kunt u eenvoudig ophalen en op elke gewenste locatie spelen! 

Waaruit bestaat de lasergame set?

De lasergame set bestaat uit 12 geweren in de kleur rood & blauw. 6 rode lasergame geweren en 6 blauwe lasergame geweren. De set is eenvoudig in te stellen en u krijgt automatisch een handleiding toegestuurd! 

Lasergame huren op locatie

Deze lasergame set huurt u eenvoudig op elke locatie. U kunt de set eenvoudig installeren en gebruiken met de eenvoudige handleiding. U kunt binnen 10 minuten al spelen! 

Lasergame set huren voor binnen & buiten

De lasergame set is geschikt voor binnen en buiten. Het enige wat u nog nodig heeft is een geschikte plek om te kunnen spelen. 

Lasergame voor elke doelgroep! 

Lasergame is geschikt voor elke doelgroep. Van jong tot oud, ook wel geschikt van 8 tot 88 jaar! We adviseren een minimum leeftijd van 8 jaar. 

Hoe werkt dit lasergame spel? 

Lasergame is een spel waarbij je de tegenstander probeert te raken. Het geweer zend een onschadelijke infrarood straal uit naar het andere geweer en als deze het signaal opvangt, ben je geraakt. Het is de bedoeling zoveel mogelijk tegenstanders te raken en zelf in leven te blijven. 

De levens

Bij deze geweren krijg je maar 4 levens. Je moet zorgen dat je de levens bij de tegenstanders afpakt en zelf niet geraakt wordt, zo wordt je de beste speler. 

De munitie

Er zijn 4 verschillende munities in te stellen. Zo kunt u kiezen voor single shot, lasergun, machinegun & plasma gun. Elke minutiesoort heeft zijn eigen schietafstand en levens die ingenomen worden. Dit krijgt u eenvoudig uitgelegd in de handleiding.

Is lasergame veilig?

Lasergame is totaal veilig! Het lasergame zend een infrarood straal uit en is dus niet gevaarlijk voor de ogen. Je ziet de straal dus ook niet. Eigenlijk is het infra-rood schieten, maar dit blijft net zo leuk!

Waar kan ik lasergamen? 

Met deze lasergame set, die u huurt kunt u op veel verschillende locaties lasergamen. Elke locatie is bijna geschikt, als er maar voldoende ruimte is, waar obstakels zijn om achter te verschuilen. Het is o.a. geschikt voor in het bos, speeltuin, park, magazijn, tuin of juist in een bedrijfshal of school! Zorg wel dat er op het terrein voldoende veiligheidsmaatregelen genomen worden. Vraag eventueel toestemming aan de grondeigenaar. 

Hoe lang kan ik lasergame spelen met de batterijen? 

U kunt ongeveer 4 tot 6 uur spelen met de lasergame geweren. Dit is afhankelijk van het gebruik en de intensiteit waarmee gespeeld wordt. Normaal gesproken is dit meer dan voldoende. Wilt u toch langer spelen? Dan heeft u een schroevendraaier nodig en veel AA batterijen.