• icon-cloud.svg Mooi weer garantie
  • icon-schoon.svg Schoon, nieuw en onbeschadigd
  • icon-kwaliteit.svg Kwaliteit en veiligheid
  • icon-transport.svg Volledig ontzorgd van A-Z

Draaimolen huren

Als u op zoek bent naar een eyecatcher voor uw evenement waar veel (kleine) kinderen komen dan is een draaimolen een ideale oplossing. We hebben een kleine draaimolen te huur voor 10 kinderen.

Boek hieronder direct de draaimolen op uw evenement!

8 uur 339,00

Incl. BTW

8 uur 280,17

Excl. BTW

In winkelwagen
✅Gratis levering, opbouw & afbouw binnen 10 KM
✅Geschikt voor 10 kinderen
Formaat ø 3,5 meter

Zeer populair! - geschikt voor evenementen met veel (kleine) kinderen!

Draaimolen voordelig huren

U huurt de kleine draaimolen al vanaf € 339,00 per dag. Per ritje kunnen er maximaal 10 kinderen plaatsnemen in de draaimolen. De draaimolen is 3,5 meter hierdoor is deze kleine draaimolen overal te plaatsen. Wij bouwen de draaimolen op en u kunt deze zelf bedienen. Hierdoor huurt u de draaimolen erg goedkoop!  (met begeleiding tegen meerprijs mogelijk)

Waarom een draaimolen huren?

U heeft veel kleine kinderen op uw evenement en heeft hiervoor een activiteit nodig. De draaimolen is hiervoor perfect geschikt! De kinderen vermaken zich opperbest en de ouders zo ook!  


Gekeurde draaimolen

Voor u en uw organisatie is het wel zo prettig als de draaimolen gekeurd is en voldoet aan de laatste richtlijnen. Wij voldoen hieraan. Mocht u hiervoor documenten nodig hebben dan horen we dat graag.

Wij bouwen de draaimolen voor u op!

Wij leveren en zetten de draaimolen altijd zelf op. U kunt deze na uitleg en instructies van onze medewerker zelf bedienen. Er dient altijd één volwassen begeleider bij de draaimolen aanwezig te zijn!

Draaimolen met of zonder begeleiding.

U kunt de draaimolen huren met of zonder begeleiding van onze medewerkers.