• icon-cloud.svg Mooi weer garantie
  • icon-schoon.svg Schoon, nieuw en onbeschadigd
  • icon-kwaliteit.svg Kwaliteit en veiligheid
  • icon-transport.svg Volledig ontzorgd van A-Z

Lasergame op locatie

Lasergame op locatie

Naast het lasergamen op eigen locatie, kunnen we ook lasergame spelen op locatie. Geniet met uw collega's, familie, vrienden of buren van een spannend spel lasergamen! 


Lasergame huren

Bij ons kunt u lasergame huren op elke locatie!


Lasergamen op school in uw bedrijf of bijvoorbeeld in een bos!

Diverse locaties zijn geschikt. Voor adviezen helpen we u graag!


Specificaties lasergamen op locatie

Onze lasergame geweren zijn geschikt voor zowel daglicht als donkere ruimtes. De geweren hebben een bereik van 150 meter en zijn uitgerust met een vizier. Wij zullen tijdens het spel zorgen voor een haarnetje en een camouflage pet! 


Grootte van de lasergame locatie.

Lasergame kan op elke locatie.Voorwaarde is wel dat er voldoende ruimte beschikbaar is. De benodigde ruimte is afhankelijk van het aantal deelnemers dat tegelijk actief zijn. Als de locatie een bos, sportzaal, parkeerplaats of kantoorpand is. Is dit al snel geschikt. 


Inrichting van de lasergame locatie.

Voor het lasergamen kunt u gebruik maken van objecten en schuilmogelijkheden van de locatie zelf. Mocht dit niet voldoende zijn dan hebben we 12 opblaasbare objecten ter beschikking.


Offerte, lasergamen op locatie.

Mocht u meer informatie willen over prijzen, beschikbaarheid en mogelijkheden neemt u dan contact op. U kunt hieronder lasergame op locatie toevoegen aan uw offerte formulier. 


Prijsindicatie lasergame op locatie

Lasergamen op locatie vanaf € 10,00 per persoon! Op basis van 1 spel per persoon (zonder objecten en meer dan 60 deelnemers) 


Neem contact op voor meer informatie en een prijsopgave.
Outdoor Lasergame