• Mooi weer garantie Mooi weer garantie
  • Schoon, nieuw en onbeschadigd Schoon, nieuw en onbeschadigd
  • Kwaliteit en veiligheid Kwaliteit en veiligheid
  • Volledig ontzorgd van A-Z Volledig ontzorgd van A-Z

Kracht stroomkabel 380 Volt 16A

9,99

1 dag 

Incl. BTW

8,26

1 dag

excl. BTW

Kracht stroomkabel 25 meter 380 Volt 16A
>
  • Kracht stroomkabel 25 meter 380 Volt 16A
<

Omschrijving

Huur eenvoudig deze krachtstroomkabel voor een betere verdeling van de stroom tijdens uw evenement. Zorg hierbij voor een verdeelblok. (zie opties).

Hoeveel stroomhaspels heb ik nodig bij de attractie?

Dit ligt aan het stroomverbruik en de attracties of apparaten waar u deze voor wilt gebruiken. Bij elke attractie staat het wattage vermeld. Elke blower/blazer gebruikt 1100 watt stroom. Wanneer er dus 3300 watt staat vermeld, heeft de attractie 3 blazers. Er zijn hiervoor dus 3 haspels of kabels nodig.

We hebben voor het gemak dit per attractie vermeld. Dit staat bij de eigenschappen.

Het aantal meter dat nodig is van de stroomkabel kunnen we niet zelf inschatten. Ruim genomen is een normale stap 1 meter. Loop dus de afstand van de kabel tot het achterste punt waar de attractie moet komen te staan. Mocht de blazer dan aan de achterkant van de attractie staan dan is de stroomhaspel niet te kort.

Groot evenement of sportdag?

Een evenement organiseren met veel attracties zoals een sportdag? Geen idee welke stroombehoefte er nodig is? Is er een aggregaat nodig? Geen probleem hier willen we je graag bij helpen! Neem hiervoor even contact op.

We hebben voor grote sportevenementen een aggregaat in de verhuur van 63 KVA. We kunnen hiermee al onze attracties opblazen op bijvoorbeeld recreatieparken of in een weiland. 

Focus op ontzorgen

Wij voeren ons werk zodanig uit zodat u zich op uw eigen taken en/of gasten kunt concentreren. We hebben meestal alleen een stroompunt nodig bij de attractie. Wij regelen het verder. Geen zorgen! Wij ontzorgen!

Kwaliteit

We werken alleen met gekeurde en kwalitatief goede producten. Verouderde materialen worden tijdig vervangen. Het controleren van onze materialen na verhuur is dan ook vanzelfsprekend.

Bezorgen

We brengen alle springkussens en grote attracties zelf, bouwen het op en breken het weer af. Daarbij laten we alles netjes achter.

Alle springkussens en attracties worden geleverd. Uitzondering hierop zijn alle spellen, opblaasfiguren en sport en spel artikelen. Deze mogen opgehaald worden. Maar deze kunnen we natuurlijk ook bezorgen. De keuze hiervoor maak je in de winkelwagen.

Binnen 10 km bezorgen we gratis onze luchtkussens. Daarbuiten rekenen we een bezorgtarief per kilometer. Dit wordt automatisch berekend bij het afronden van de bestelling.

Extra Productopties

8 uur 200,00

Incl. BTW

8 uur 165,29

Excl. BTW

Boek direct online! BINNEN 10 KM GRATIS GELEVERD! Geschikt om grote evenementen van stroom te voorzien. Geluidsgedempte aggregaat.

4,95

1 dag

Incl. BTW

4,09

1 dag

excl. BTW

Krachtstroom verdeelblok 16A aansluiting. 3x 230 volt. Geschikt voor betere verdeling attracties & springkussens

9,95

1 dag

Incl. BTW

8,22

1 dag

excl. BTW

Krachtstroom verdeelblok 32A aansluiting. 4x 230 volt, 2x16A & 1x 32A. Geschikt voor betere verdeling attracties & springkussens

29,99

1 dag

Incl. BTW

24,79

1 dag

excl. BTW

Krachtstroom zwerfkast 63A. Verschillende aansluitingen. Geschikt voor betere verdeling attracties & springkussens