• icon-cloud.svg Mooi weer garantie
  • icon-schoon.svg Schoon, nieuw en onbeschadigd
  • icon-kwaliteit.svg Kwaliteit en veiligheid
  • icon-transport.svg Volledig ontzorgd van A-Z

Attractieverhuur voor koningsspelen 👑

Springkussenverhuur voor koningsspelen

Eenvoudig huren tijdens de koningsspelen👑! 

✅ Online te boeken!

✅ Gratis opbouw & afbouw van springkussens & stormbanen

✅ Advies nodig bij de koningsspelen? We helpen u graag!


Vele scholen hebben we tijdens de koningsspelen mogen voorzien van stormbanen, springkussens & spelen!  Bonanza springkussen & stormbanen verhuur zorgt graag voor een leuke sportdag van de kinderen tijdens de koningsspelen! De koningsspelen is een dag waar vele kinderen naar uitkijken. Wij willen u graag helpen deze te organiseren. Mail ons, We helpen u graag. 


Huren tijdens de koningsspelen waar moet u rekening mee houden?

Een springkussen, stormbaan of spellen huren tijdens de koningsspelen gebeurt veel tijdens de koningsspelen. Hierdoor zijn het drukke dagen voor ons. De eerste tip is dus: 


  • Boek uw springkussens, stormbanen of spellen op tijd voor de Koningsspelen! Dit is een dag waarop veel verhuurders uitverkocht zijn! 


Stormbaan huren voor de koningsspelen

Een stormbaan is vaak een van de attracties die niet mag ontbreken tijdens de koningsspelen! Klimmen, glijden, kruipen en springen. De kinderen vermaken zich opperbest! 


Stormbanen zijn te verkrijgen in lengtes van 7 tot 150 meter! Keuze genoeg, mits er op tijd wordt geboekt! Zoek een leuke stormbaan die past op de locatie die in gedachten is. Meet eventueel de ruimte eerst op voordat u deze boekt. Springkussen huren tijdens de koningsspelen

Veel scholen huren tijdens de koningsspelen ook springkussens. Springkussens zijn vaak geschikt voor de onderbouw tot groep 3. Groep 4 vindt vaak een stormbaan al veel leuker! Wilt u advies welk springkussen geschikt is? We helpen u graag!Spellen huren & Attractieverhuur tijdens de koningsspelen

Naast springkussens & stormbanen zijn er natuurlijk ook veel sportieve spellen in de verhuur die geschikt zijn voor de koningsspelen. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld: dartvoetbal, touwtrekken, Frisbee darts & vele andere leuke spellen. Bekijk hieronder de diverse categorieën voor ideeën!