• Mooi weer garantie Mooi weer garantie
  • Schoon, nieuw en onbeschadigd Schoon, nieuw en onbeschadigd
  • Kwaliteit en veiligheid Kwaliteit en veiligheid
  • Volledig ontzorgd van A-Z Volledig ontzorgd van A-Z

Escape koffer "Red Flu"

23 uur 50,00

Incl. BTW

23 uur 41,32

Excl. BTW

Escape koffer "Red Flu"
>
  • Escape koffer "Red Flu"
  • Escape koffer "Red Flu"
<

Producteigenschappen

Te versturen per post
Ja
LET OP!
Kan worden verstuurd per post. (We vragen hiervoor wel borg!)

Omschrijving

Escape koffer "Red Flu"

De leukste escape game die u in uw eigen woonkamer kunt spelen! Een geweldige ervaring die u met het gezin, met een vriendengroep of juist met een ander leuk gezelschap kunt doen! 

Bedrijfsuitje, vrijgezellendag of personeelsuitje? De Red Flu escapeexperience is met elk gezelschap en overal te spelen. In teams van 3-6 personen gaan jullie samen de uitdaging aan. Ook leuk als onderbreking bij een overleg of heidag. Spanning, actie en teambuilding ineen.


Het is 1889. Ergens diep in Azië breekt de beruchte Red Flu uit. Het virusgrijpt om zich heen en verspreidt zich binnen vier maanden over de helewereld. Met circa 1 miljoen slachtoffers tot gevolg. De enige persoon die hettij nog kan keren is Dr. Spoetnik. De beste viroloog van zijn tijd die bekendstaat om zijn vele uitvindingen. De wereld houdt zijn adem in en wacht inspanning af. En jawel, het lukt hem zowaar! Een vaccin is in de maak.

Maar terwijl dr. Spoetnik de laatste hand legt aan het vaccin, overlijdt hijonverwachts zelf aan het dodelijke virus. Helaas gebeurt dit net voordat hijhet vaccin openbaar zou maken. Met zijn dood vervliegt alle hoop om hetvirus de kop in te drukken.

Of toch niet? Want, als collega virologen het lab van dr. Spoetnikonderzoeken, vinden ze een koffer waar weleens het recept van het vaccinin zou kunnen zitten. Maar wat de virologen ook proberen, de koffer gaat nietopen.

Help jij de virologen de koffer te ontgrendelen en het vaccin te achterhalen?Speel Spoetnik nu en red de wereld!

Escape game op locatie

Deze escape game is op elke locatie te spelen. U kunt eenvoudig de koffer ophalen of deze per post laten toekomen. De dag na de huur verstuurd u de escape box weer eenvoudig via de post retour. 

Deze spelshow is geschikt voor:

  • Leeftijd van 14 tot 99 jaar!
  • 3 tot circa 6 spelers per koffer. (meerdere koffers te huur!)

Tijdsduur & begeleiding van het spel:

Tijdsduur: Circa 90 minuten (we adviseren 90 minuten te spelen!)

Begleiding: Bij dit spel ben je zelf de spelleider! Alle informatie wordt bijgeleverd die nodig is.

Benodigdheden voor de spelshow:

Een tafel waar de koffer open geklapt kan worden. Internet, een laptop en telefoon. (één laptop per koffer is erg handig!)

Wat leveren wij mee voor dit spel?

  • Alle benodigde materialen! U kunt dit eenvoudig ophalen in de afhaalruimte of per post laten toekomen.
  • Een duidelijke instructie en handleiding van het spel

Boek de escape box direct om teleurstelling te voorkomen! 

Het ophalen van materialen: 

U kunt de materialen op de geboekte tijden afhalen. Deze staan klaar in de afhaalruimte. Één dag voorafgaand aan de afhaaldatum ontvangt u een mail met het nummer van de ruimte en de code van het cijferslot. Betaling dient vooraf afgehandeld te zijn.

Het retour brengen van de materialen:

U dient de materialen voor de eindtijd weer retour te plaatsen. Deze kunt u wederom in de afhaalruimte / retourruimte plaatsen. De nog verschuldigde borg ontvangt u naderhand weer retour op de rekening.