• icon-cloud.svg Mooi weer garantie
  • icon-schoon.svg Schoon, nieuw en onbeschadigd
  • icon-kwaliteit.svg Kwaliteit en veiligheid
  • icon-transport.svg Volledig ontzorgd van A-Z

Abraham huren

👴Abraham huren

Een divers aanbod van verschillende Abraham poppen. Alle mannen vinden het niet allemaal leuk om abraham te zien. Maar het is altijd leuk om een Abraham te verrassen met een opblaasbare abraham in de tuin! 


Abraham pop huren

Opblaasbare abraham poppen en allerlei andere feestartikelen voor uw feest! Bekijk hieronder het diverse assortiment. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan even contact op!

Abraham pop huren voor 3 dagen

Extra dag of dagen zijn natuurlijk bij te boeken!


Borg voor de abraham pop

De borg voor Abraham poppen bedraagt € 50,00

De huur + borg dient bij afhalen te worden betaald. 


Het vervoeren van een abraham pop

We krijgen geregeld de vraag: "hoe vervoer ik een abraham pop?" Deze vraag is eigenlijk heel makkelijk. De Abraham poppen passen makkelijk in elke auto! Als de lucht uit de pop is zijn het maar kleine pakketjes om te vervoeren. 


Het opzetten van opblaasbare abraham

Het opzetten is heel eenvoudig. Let altijd op of er genoeg ruimte beschikbaar is, let ook op de hoogte! Doe de slang aan de ventilator en zet deze aan. Soms moeten de lucht gaten waar de lucht uit kan nog dicht gedaan worden door middel van een rits. Benodigde stroom is 220 volt. Zet de pop vast met de meegeleverde ankers en het is klaar! De abraham pop staat! 


Kan ik het opblaasfiguur ook thuis laten bezorgen?

Ja de meeste opblaasfiguren kunnen thuis door een koeriersdienst worden geleverd. De prijs hiervoor kunt u aanvragen per mail.


Hoe gaat het huren van een opblaasbare abraham pop in zijn werk?

Eenvoudig huren in 4 stappen:

  • Boek online het opblaasfiguur en maak een keuze hoe laat u deze op wilt halen.
  • Betaal het opblaasfiguur eenvoudig en veilig online.
  • U kunt de materialen op de geboekte tijden afhalen. Deze staan klaar in de afhaalruimte. Enkele dagen voorafgaand aan de afhaaldatum ontvangt u een mail met het nummer van de ruimte en de code van het cijferslot.
  • U dient de materialen voor de eindtijd weer retour te plaatsen. Deze kunt u wederom in de afhaalruimte / retourruimte plaatsen. De nog verschuldigde borg ontvangt u naderhand weer retour op de rekening.

Wanneer huur je een opblaasbare abraham pop?

Een 50 jarige? een geboorte, abraham, sara of een rijbewijs? Vader / moederdag? Het is allemaal mogelijk. De leukste en gekste creaties in de tuin om een jarige of juist een feestje te vieren. Erg leuk om de jarige of de gasten mee te verassen!