• icon-cloud.svg Mooi weer garantie
  • icon-schoon.svg Schoon, nieuw en onbeschadigd
  • icon-kwaliteit.svg Kwaliteit en veiligheid
  • icon-transport.svg Volledig ontzorgd van A-Z

Alternatief schoolreisje op school

Alternatief schoolreisje op school!

Wat is er leuker dan een schoolreisje voor de kinderen? Het schoolreisje op school is een leuk alternatief voor het normale schoolreisje! De kinderen hoeven het schoolterrein niet eens te verlaten. 


Het schoolreisje op school

Bij het schoolreisje op school gebruiken we de mogelijkheden die de school heeft. Denk hierbij aan eventuele sportvelden, schoolplein, gymzaal of sportvelden in de buurt. Leuke attracties worden op dit terrein geplaatst en de kinderen kunnen zich heerlijk vermaken. Het pakket is zelf samen te stellen. 


Leuke attracties voor een schoolreisje

Leuke attracties voor een schoolreisje op school zijn makkelijk uit te zoeken op onze website. Hieronder hebben we speciaal voor verschillende groepen leuke attracties opgesomd. 


Schoolreisje groep 1 & 2

Voor de groepen 1 & 2 zijn springkussens vaak al genoeg. De kinderen vinden het geweldig om in een springkussen te springen en te spelen.


Leuke attracties & spellen voor de groepen 1 & 2:  

Schoolreisje groep 3 & 4

Het schoolreisje voor groep 3 & 4 moet al vaak iets uitdagender zijn. Hierbij is een kleine stormbaan of ook het interactieve springkussen erg leuk. Naast een stormbaan is het natuurlijk ook mogelijk om te gaan buikschuiven voor deze groepen. Vaak is een schoolreisje in juni, de kans op mooi weer is een stuk groter. Spelen met water vinden kinderen altijd leuk. 


Leuke attracties voor groep 3 & 4:


   


Schoolreisje groep 5 & 6

Groep 5 & 6 wil graag vaak meer uitdaging. Hiervoor is bijvoorbeeld een stormbaan erg geschikt. Een tobbedansbaan met zwembad vinden de kinderen ook helemaal geweldig! De sweeper is ook een attractie voor deze groepen. Ze blijven maar proberen het van de sweeper te winnen!


Leuke attracties voor groep 5 & 6:


   Schoolreisje groep 7 & 8

Groep 7 & 8 zijn natuurlijk de oudste leerlingen van de school en willen de meeste uitdaging in de attracties. Hiervoor hebben we diverse attracties zoals de sweeper, Bouncing balls & Rodelbaan. Naast deze attracties doet een stormbaan het altijd goed!


Leuke attracties voor groep 7 & 8:


   Leuke spellen

Naast de grote attracties zijn er ook vele leuke spellen te huur voor een schoolreisje. Kleine tot XXL spellen, genoeg mogelijkheden. Hieronder een aantal leuke spellen voor eens alternatief schoolreisje op school!   


Traktatie

Dan mag de traktatie natuurlijk niet ontbreken tijdens het schoolreisje. Hierbij zijn verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan een suikerspinmachine, popcornmachine of juist een ranja koe. Kijk hieronder voor de diverse traktaktie mogelijkheden. Denk hierbij ook aan het schoonmaken & de ingrediënten.Niet te vergeten & veiligheid

Dan het belangrijkste punt van het schoolreisje. Zorg dat alles veilig en goed gebeurt! Sinds 2021 zorgen we ervoor dat springkussens en stormbanen, die op stenen of harde ondergrond geplaatst worden, voorzien worden van valmatten. Springkussens & stormbanen zijn allemaal gekeurd en voldoen aan de laatste veiligheidseisen. In de winkelwagen kan de ondergrond per springkussen of stormbaan geselecteerd worden. 


Stroom 

Het laatste punt waaraan gedacht moet worden is de stroomtoevoer. Hoe meer attracties, hoe meer stroom er wordt verbruikt. Wilt u een advies of u voldoende stroom hebt voor de attracties? Mail ons hierover. We helpen u graag. Mocht er niet voldoende stroom aanwezig zijn dan hebben we hiervoor een aggregaat. 


Tips om niet te vergeten: 


  • Zorg voor voldoende stroom / huur eventueel een aggregaat. 
  • Zorg voor voldoende stroompunten en verdelingen / haspels zijn bij te huren (we adviseren hierin wanneer nodig)
  • Een Tobbedansbaan of buikschuif gehuurd? Denk hierbij aan de zeep.    Meer attracties, stormbanen & spellen voor uw schoolreisje op school? Bekijk hieronder de verschillende categorieën.