• icon-cloud.svg Mooi weer garantie
  • icon-schoon.svg Schoon, nieuw en onbeschadigd
  • icon-kwaliteit.svg Kwaliteit en veiligheid
  • icon-transport.svg Volledig ontzorgd van A-Z

Rodeostier huren

Rodeostier

✅Mechanische rodeostier eenvoudig online te boeken!

✅Inclusief begeleiding, opbouw & afbouw

✅Gekeurd en volgens laatste normen!

✅Rodeostier online te boeken!


Als een cowboy de rodeostier temmen! Wie lukt het? Bent u van plan een western feestje, een feest in het thema cowboy of indianen te geven? Het huren van een rodeostier is hier wel erg geschikt voor.Klik hier voor meer informatie en om de Rodeostier te boeken!


Rodeostier huren


Rodeostier huren waar u en uw gasten veel plezier aan hebben. Wie blijft het langst zitten op deze losgeslagen rodeostier? Onze rodeostier gooit graag u en uw gasten van zijn rug af. Onder begeleiding van ons personeel wordt zowel jong als oud een uitdagend ritje aangeboden. 


Mechanische rodeostier huren


Een mechanische rodeostier huren waar u en uw gasten veel plezier aan hebben. Wie blijft het langst zitten op deze losgeslagen rodeostier? Onze rodeostier gooit graag u en uw gasten van zijn rug af. Onder begeleiding van ons personeel wordt zowel jong als oud een uitdagend ritje aangeboden. Vele jaren een populaire activiteit op bedrijfsfeesten, evenementen, sportdagen, zeskamp, braderieën, scholen, buurtfeesten, familiedagen en in discotheken. 


Rodeostier geschikt voor kinderen en volwassenen


Onze rodeostier is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Ons personeel zal de snelheid van de rodeostier aanpassen naar leeftijd en grootte.


Veiligheid van de rodeostier


De rodeostier is veilig en voldoet aan de laatste keuringen. De rodeostier wordt altijd inclusief personeel geleverd. Het personeel is goed geïnstrueerd en weet wanneer de rodeostier stil moet staan om geen gewonden te krijgen.


De rodeostier, waar moet u rekening mee houden?


We hebben krachtstroom nodig voor de rodeostier. Mocht dit niet aanwezig zijn dan hebben we eventueel een grote aggregaat te huur. Klik daarvoor hier.